Spar penger til en god rente – trygt og effektivt

Det er aldri for sent å begynne å spare penger – til både stort og smått. Det kan være alt fra å starte en spareordning for barna, til en oppussing eller en drømmeferie. Hos oss kan du velge mellom en rekke ulike sparekontoer for å finne den som passer for deg. Med Bank ID kan du søke om opprettelse av sparekonto på bare noen få minutter. Alle sparekontoene våre dekkes av den svenske statlige innskuddsgarantien.

Sparekonto med rente og innskuddsgaranti 

Sparing på en sparekonto har lav risiko og kan få pengene dine til å vokse på lang sikt. Du kan selv velge om du vil kunne gjøre gebyrfrie uttak eller låse pengene dine til en høyere rente.

Renter fra første krone

Hos oss får du alltid en god sparerente til lav risiko. Når du setter inn penger på en sparekonto, vokser de jevnt og trutt uten at du trenger å gjøre noe. Innskuddsrenten beregnes fra første krone. 

Ingen avgifter

Det skal ikke koste noe å spare penger, og det er selvfølgelig gratis å spare hos oss. Du kan derfor enkelt beregne hvor mye rente du vil tjene på den sparekontoen du velger.

Svensk statlig innskuddsgaranti

Alle sparekontoene våre er beskyttet av den svenske statlige innskuddsgarantien. Dekningen gjelder opptil 1 050 000 SEK per person.

Les mer

Spar smart

Vi ønsker å hjelpe deg med å spare smart. Derfor har vi flere ulike sparekontoer du kan velge mellom – slik at du kan finne den sparingen som passer deg best. Invester pengene dine ved å la dem vokse til en god rente hos oss!

Hva du bør tenke på når du begynner å spare penger

Enkelt å holde oversikt over sparepengene dine!

På mine sider har vi samlet alt på ett sted slik at du enkelt kan holde oversikt over sparepengene dine. Ved å laste ned appen får du oversikt over økonomien din på en rask og enkel måte.

På mine sider kan du:

 

  • Få oversikt over sparekontoene dine
  • Se opptjente renter på innskudd
  • Se din gjeldende innskuddsrente
  • Foreta innskudd og uttak
  • Åpne nye sparekontoer

 

Til mine sider

Produktinformasjon

Her har vi samlet informasjon om vilkårene våre, alt fra grunnleggende vilkår til angrerett, svensk statlig innskuddsgaranti, gebyrer og ulike rentesatser – slik at du enkelt kan finne den informasjonen du trenger og ønsker. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg så snart som mulig.

 

Til produktinformasjon

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg

Sverige