Spar til noe stort – eller lite!

Med våre fastrentekontoer får du gunstig rente og en sikker innskuddsgaranti. Med BankID kan du åpne en sparekonto på bare noen få minutter.

Start søknad

Fordeler med å binde pengene dine

Det er en god idé å plassere pengene på en bundet sparekonto (også kalt fastrentekonto) hvis du ikke trenger tilgang til sparepengene dine på kort sikt. Da binder du pengene dine for en forhåndsbestemt tidsperiode og til en fast rente – en rente som også kan være høyere hvis du velger å binde dem for en lengre periode. Så det er trygt, effektivt, lav risiko og kan få pengene dine til å vokse over tid!

Hvor lenge ønsker du å binde renten?

Velg en spareordning som passer deg! 

Det er aldri for sent å åpne en sparekonto, uansett sparemål – så lås pengene og sikre deg en høyere rente allerede i dag. Hvor lenge ønsker du å binde renten? Vi har flere ulike sparekontoer å velge mellom.

3-måneders sparekonto

Med Collector 3-måneders sparekonto binder du pengene dine i 3 måneder til en fast rente uten gebyrer. Trygt og sikkert. Engangsinnskudd, der minimumsinnskuddet er 10 000 kroner.

6-måneders sparekonto

Collector 6-måneders sparekonto for deg som ønsker stabilitet i sparingen. Bundet i 6 måneder, engangsinnskudd til fast rente uten gebyrer. Minimumsinnskuddet er 10 000 kroner.

Alle sparekontoene våre er beskyttet av den svenske statlige innskuddsgarantien.

Det skal ikke koste noe å spare, hos oss er det gratis. Du kan derfor enkelt beregne hvor mye rente du vil tjene inn på den sparekontoen du velger. Alle sparekontoene våre er også beskyttet av den svenske statlige innskuddsgarantien. Dekningen gjelder opptil 1 050 000 SEK per person.

Start søknadLes om innskuddsgarantien

Produktinformasjon

Her har vi samlet informasjon om vilkårene våre, alt fra grunnleggende vilkår til angrerett, statlig innskuddsgaranti, gebyrer og ulike rentesatser – slik at du enkelt kan finne den informasjonen du trenger og ønsker. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg så snart som mulig.

Til produktinformasjon

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg

Sverige