Låne penger

Ved hjelp av Collectorlånet kan du samle dine smålån på ett sted og på den måten senke månedskostnadene. Våre vilkår er individuelle og vi gjør en vurdering ut fra dine forutsetninger. Du søker enkelt på nettet, og de første tre månedene byr vi på vår låneforsikring.

Kalkulator

Eksempel på månedlige kostnader ? NOK / måned
Den maksimale Lånetiden er 10 år
for beløp under 50 000

Hva du skal gjøre:

  1. Søk på nettet via vårt online søknadsskjema. Du mottar like etterpå et foreløpig svar hvor du vil se hvilken rente (nominell og effektiv) og månedskostnad du vil få.
  2. Det enkleste er å signere gjeldsbrevet digitalt. Alternativt kan du skrive det ut, signere det, og så sende det i posten til oss. (Dersom du ikke har tilgang til skriver kan vi sende gjeldsbrevet til deg i posten).
  3. Når vi har mottatt det signerte gjeldsbrevet foretar vi en siste kredittsjekk. Dersom søknaden din blir godkjent vil du normalt ha pengene på konto i løpet av fem virkedager.
  4. Du har rett til å angre deg innen 14 dager etter at låneavtalen er inngått.

Du må innfri følgende:

  • Du må ha fylt 20 år og bodd minimum to år i Norge
  • Ha en årlig inntekt (før skatt) på minst 200 000 kroner
  • Ingen betalingsanmerkninger

Betalingsforsikring

Har du tenkt over de økonomiske konsekvensene dersom du skulle bli syk over lengre tid, miste jobben eller falle fra?

Les mer

Produktinformasjon

Kredittgiver er Collector Bank AB, Østra Hamngatan 24, 404 39 Gøteborg. Telefonnr: +46 010 161 00 00.

Collector Bank AB, organisasjonsnr. 556597-0513, er underlagt Finansinspektionens tilsyn. (I Norge er det Finanstilsynet).

Her finner du fullstendige vilkår og SEF/SECCI-skjema (Standardiserte Europeiske Forbrukerkredittopplysninger) for Collectorlånet.

Collector tilbyr individuell rentesats med en nominell rente fra 9,9% - 19,9% og nedbetalingstid på fra 2 til 15 år. I tillegg kommer en etableringsavgift på 750 kroner og termingebyr på 50 kroner. Ved eksempelvis et kredittbeløp på 65 000 kroner med en årlig rente på 16,25 % og 5 års løpetid (nedbetalingstid) blir den effektive renten 19,8 %.

Angrerett

Ifølge Angrerettloven har du 14 dagers angrefrist. Du kan benytte angreretten ved å gi oss beskjed innen 14 dager fra den datoen du undertegnet gjeldsbrevet, eller fra den dagen du mottok lånevilkårene og den øvrige informasjonen. Du trenger ikke å oppgi noen grunn til at du ønsker å avslutte lånet. Dersom du ønsker å benytte angreretten, bruk angrerettskjema og gi oss beskjed på en av følgende måter:

  • E-post: lane@collectorbank.no
  • Faks: +46 010 161 00 01.
  • Brev: Collector Credit AB/Privatlån, Box 119 14, 404 39 Gøteborg
 
Har du noen spørsmål?

Har du noen spørsmål?

På kundeserviceportalen vår kan du raskt og enkelt komme i kontakt med en saksbehandler, eller selv søke blant spørsmålene på ett og samme sted.