Royal Design bytter betalingsløsning til Collector – «Får et tettere samarbeid»

Royal Design bytter til Collectors betalingsløsning i både butikk og på nett på samtlige markeder i Norden. «Vi kommer nærmere betalingspartneren vår og får på den måten et tett og proaktivt samarbeid», sier Martin Magnusson fra Royal Design.


Royal Design Group er Nordens ledende netthandelsaktør innenfor design, møbler og hjemmeinnredning. I konsernet inngår Rom21 og RoyalDesign. Netthandelsaktøren har en bevisst kundegruppe som stiller høye krav til kjøpsopplevelsen i samtlige kanaler. Dette matcher Collector godt i form av et høyt servicenivå, teknisk ekspertise og et målrettet fokus mot store aktører innen Norden.

For Royal Design innebærer overgangen at de nå kan tilby kundene flere betalingsmåter, som også er tilpasset ulike markeder.

Samtidig forbedres mulighetene for netthandelsaktøren å synes og kommunisere med kundene under etterkjøpsopplevelsen, noe som også forventes å påvirke kundeopplevelsen og kundelojaliteten positivt.

– For oss er det viktig å ha en betalingspartner som brenner like mye som oss for å gi kunden best mulig service. Med Collector får vi et tett og proaktivt samarbeid der vi hjelper hverandre med å optimalisere kundeopplevelsen og kjøpsflyten. Vi kommer også til å kunne beholde kundedialogen lengre i kjøpsreisen og kan tilpasse og styre kommunikasjonen etter kjøp på en god måte, sier Martin Magnusson, Chief Marketing Officer i Royal Design.

For Collector handler det om å være en strategisk partner gjennom hele kjøpsreisen. Å levere en helhetsløsning og sammen med Royal Design optimalisere kjøpsreisen.

– Vi ser frem til et langsiktig samarbeid med Royal Design der vi kan forbedre kjøpsopplevelsen i samtlige kanaler og være med å bidra til at de når sine strategiske mål. Gjennom et fokus på denne delen kan vi både øke salget og se en positiv effekt på kundelojaliteten, sier Mikael Anstrin, General Manager i Collector.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Mikael Anstrin General Manager Payments, Collector Bank
Telefon: +46 (0)73 656 21 28
E-post: mikael.anstrin@collectorbank.se

Martin Magnusson Chief Marketing Officer, Royal Design
Telefon: +46 (0)76 338 99 49
E-post: martin.magnusson@royaldesign.se