Collectors behandling av personopplysninger

Nå har GDPR trådt i kraft. Vil du vite mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine og hvilke rettigheter du har? Les mer her.

Nå er den 25 mai her og den nye personvernforordningen (GDPR) har trådt i kraft. Vi i Collector er naturligvis opptatt av at du opplever at din personlige integritet blir ivaretatt når du benytter våre tjenester og utleverer opplysninger om deg selv til oss. Når du, direkte eller indirekte, utleverer personopplysninger i noen av våre kanaler eller vi på en annen måte innhenter personopplysninger om deg, kommer vi til å behandle disse på en korrekt måte.

Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger, hvilke rettigheter du har som registrert i våre systemer, pluss en hel del mer under siden Retningslinjer for personvern.