4 grunner til å velge faktura når du handler på nettet

Å handle på nettet er et praktisk alternativ til vanlig shopping. Du kan fylle handlekurven i fred og ro og sammenligne priser fra ulike butikker. I tillegg kan du ofte velge mellom flere betalingsmåter. Her er fire gode grunner til å betale med faktura.

1. Det er enkelt

Når du velger fakturabetaling behøver du verken å ha kort eller bankbrikke tilgjengelig i kassen. I stedet vil du motta en faktura via e-post eller i pakken ved levering.

2. Du får tid til å kontrollere varen

Usikker på om genseren passer eller om tapetet har rett farge? Velg faktura så får du varen hjem og kan kontrollere den før du betaler. Collectors fakturaer har 30 dagers betalingsfrist som standard, noe som gir deg god tid til å prøve. Om noe skulle være feil kan du returnere varen uten å matte betale ut penger.

3. Du kan samle kostnadene

Mange velger fakturabetalinger for å samle utgiftene sine og betale alt på slutten av måneden. Derfor har fakturaer fra Collector Bank 30 dager forfallstid som standard. Hvis du kontakter oss kan vi vanligvis flytte forfallsdatoen opp til to uker mer.

4. Du kan delbetale i eget tempo

Noen måneder gjør man flere store innkjøp enn andre måneder. Når du velger å betale med faktura kan du dele opp betalingen for å balansere utgiftene over tid. Fakturaer fra Collector kan delbetalas i opp til 36 måneder, men selvfølgelig kan du også betale dem raskere enn det.

Visste du at ...

... du kan se alle dine aktive fakturaer fra Collector Bank på Mine Sider. Du kan se hvor mye du har igjen å betale på de fakturaene du har valgt å dele opp, samt om det er mulig å flytte forfallsdatoen på fakturaene.