Handlet med faktura

Vi hjelper deg med dine spørsmål om dine fakturaer når du har handlet online eller i butikk.

Woman with hands on keyboard, chat with Collector Bank

Kontaktinformasjon

22 41 14 55
Man - Fre 08:00 - 18:00
Lør 10:00 - 16:00
Søn 10:00 - 15:00

Er kundeservice stengt nå? Kontakt oss på mail: contactcenter@collectorbank.no.

 

Vanlige fakturaspørsmål

Her er noen av de vanligste fakturaspørsmålene som vi på kundeservice får. Finner du ikke svaret på ditt spørsmål kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen ovenfor.

Våre fakturaer sendes først og fremst via e-post. Om du ikke finner faktura i din innbox, så anbefaler vi deg og se i spam mappen. Om du har ubetalte fakturaer finner du de på Mine sider. Om du ikke finner den der, er det mulig den ikke er laget ennå.

Om du har mottatt et inkassovarsel, er din faktura sansynligivs ikke betalt. Det kan være hovedbeløpet har kommet inn til oss etter varsel er sendt ut, i så fall trenger du kun betale avgiften for sen innbetaling.

Om du kontakter oss innen forfall, kan vi vanligvis flytte fram forfall med opp til 2 uker. Du kan logge deg inn på Mine sider og flytte forfallsdato selv, eller kontakte oss på kundeservice så hjelper vi deg. Du kan ikke flytte forfall på delbetalingsfaktura.

Om du har betalt eller delbetalt din faktura skal den finnes i din betalingshistorikk. Samme sak gjelder om faktura har gått videre til inkasso. Om du ikke kan se en aktiv faktura, kan det være at den ennå ikke er laget.