Våre betalingsløsninger

Vi registrerer med glede at stadig flere handelsbedrifter velger Collector. Vi tror den viktigste årsaken er at dette er bedrifter som har en spesielt stor omtanke for sine kunder.

Fakturabetaling

Våre faktureringsløsninger får flere til å kjenne seg trygge når de handler på nett. Når du tilbyr fakturabetaling gjennom Collector reduseres også terskelen for å bli kunde i din butikk eller nettbutikk. Etter at kunden har fått tilsendt varen og fakturaen kan vedkommende velge å betale hele beløpet på fakturaen, eller splitte opp betalingen. Vi tar hele kredittrisikoen, og du mottar betaling i løpet av noen få dager. Og aller best – kundene dine vil takke deg!

Fordeler med fakturabetaling

 • Faktura- og delbetaling øker salget og tiltrekker seg målgrupper som ønsker trygghet i kjøpsprosessen
 • Faktura oppleves av e-handelskundene som den sikreste betalingsmåten på nett
 • Du reduserer risikoen for at kundene avbryter kjøpsprosessen. Undersøkelser viser at kunder som ikke får tilbud om betalingsmåten de foretrekker oftere avbryter sitt kjøp.
 • Det er ikke nødvendig med verken kredittkort eller kodebrikke – kunden trenger kun å oppgi sin kontaktinformasjon
 • Vår fakturaløsning gir kunden økt valgfrihet gjennom muligheten for delbetaling av kjøpene, eller ved å benytte markedets lengste rentefrie betalingstid på fakturaen – helt opptil 60 dager
 • Kunden din får god tid på seg til å betale og unngår også at fakturaer forfaller midt i måneden

Delbetaling

Tilby dine kunder muligheten til å delbetale fakturaen. Dette er en effektiv måte å øke salget, både i butikk og på nett. Dersom du velger en betalingsløsning hvor Collector overtar kredittrisikoen trenger du heller ikke tenke på når kundene skal betale sin faktura. Du får betalt direkte fra oss og oppnår på den måten bedre likviditet over natten.

Fordeler med delbetaling

 • Dine kunder får muligheten til å dele opp fakturaen i flere avdrag. På fakturaen finnes det tydelige instruksjoner om hvordan kunden skal gå frem.
 • For å komme i gang med delbetalingen trenger kunden kun å betale et lavere beløp. Minimumsbeløpet som må betales er angitt på fakturaen, og det er ingen etableringsgebyr. Vi har derimot et varslingsgebyr, i tillegg påløper det rente som regnes fra den dagen kunden starter delbetalingen.
 • En mobil transaksjon via SEQR koster mindre enn en kredittkort-betaling
 • Det kreves intet ekstra utstyr ved kassen. Alt som trengs er et klistremerke med en QR-kode.
 • SEQR er digital betalingsløsning hvor alle betalinger skjer i sanntid direkte ved kassen. Når kunden har godkjent sitt kjøp og betalingen er gjennomført får de butikkansatte en melding om dette i kassen.
 • Betaling i sanntid gir raskere betaling og mindre køer, noe som verdsettes av både ansatte og kunder.
 • Kundene dine slipper å benytte kredittkort, de mottar i stedet en faktura med opptil 60 dager rentefri kreditt, samt mulighet for delbetaling.

Collector konto

Tilby kundene dine et digitalt kredittkort og bygg lojalitet og trygghet. Collector konto kan tilby dine kunder et «digitalt kredittkort». Når kundene velger å betale med faktura i kassen din, finnes det en tilleggsmulighet for å betale med konto. Dette innebærer at kunden samler innkjøpene sine fra deg og andre butikker som tilbyr vår betalingsløsning – på en kredittkonto. Kunden mottar fakturaen i slutten av måneden og har 30-dagers betalingsfrist.

Finansielle kampanjer – Kjøp nå og betal om tre måneder

Ved hjelp av Collector kan du øke salget ditt ved å tilby ulike betalingsmåter for dine kunder. En kampanje som fokuserer på flere betalingsmåter vil derfor raskt kunne gi flere penger i kassen. Hva med å komplettere en markedsføringskampanje med et tilbud av typen «Kjøp nå og betal om tre måneder?». I forbindelse med julehandelen kan du eksempelvis tilby dine kunder å betale til påske, eller tilsvarende.

Basert på dine behov skreddersyr vi sammen hver enkelt betalingskampanje slik at du får best mulig effekt av markedsføring, lanseringer og sesongtilbud.

Ønsker du at vi kontakter deg og din bedrift?

Vil du vite mer om våre betalingsløsninger? Fyll inn din kontaktinformasjon så kontakter en av våre selgere deg så snart som mulig.

 • Obligatorisk felt
 • Ikke gyldig telefonnummer
 • Obligatorisk felt
 • Ikke gyldig epostadresse
Takk! Noe gikk galt!

Kontakt oss direkte

Kim Aasheim
Kim AasheimHead of Sales Payments Norway
Telefon:
 
+47 95 01 33 53
Epost:
 
kim.aasheim@collectorbank.no