Faktura fra Collector Bank

Har du fått en faktura fra Collector Bank? Har du mistet fakturaen eller lurer du på hvor mye som gjenstår å betale? Her hjelper vi deg med å finne frem blant de vanligste spørsmålene vi får rundt våre fakturaer, enten du har handlet på nettet eller i butikk.

Vanlige spørsmål om faktura

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på Collector Bank med dine spørsmål. Ring kundeservice på 22 41 14 55. Du kan også sende en e-post til contactcenter@collectorbank.no

Våre fakturaer sendes først og fremst via e-post. Om du ikke finner faktura i din innbox, så anbefaler vi deg og se i spam mappen. Om du har ubetalte fakturaer finner du de på Mine sider. Om du ikke finner den der, er det mulig den ikke er laget ennå.

Om du har mottatt et inkassovarsel, er din faktura sansynligivs ikke betalt. Det kan være hovedbeløpet har kommet inn til oss etter varsel er sendt ut, i så fall trenger du kun betale avgiften for sen innbetaling.

Om du kontakter oss innen forfall, kan vi vanligvis flytte fram forfall med opp til 2 uker. Du kan logge deg inn på Mine sider og flytte forfallsdato selv, eller kontakte oss på kundeservice så hjelper vi deg. Du kan ikke flytte forfall på delbetalingsfaktura.

Om du har betalt eller delbetalt din faktura skal den finnes i din betalingshistorikk. Samme sak gjelder om faktura har gått videre til inkasso. Om du ikke kan se en aktiv faktura, kan det være at den ennå ikke er laget.

Betale med faktura

Å betale med faktura når du handler på nettet er enkelt og sikkert ettersom du kan velge å betale først etter at du har mottatt varene. Dessuten kan du dele opp betalingen – praktisk dersom det har blitt flere store kjøp på en måned.

Fordeler med å betale med faktura:

  • Du slipper å finne frem betalingskortet eller kodebrikken din når du skal handle.
  • Fakturabetaling er enkelt og sikkert. 
  • Du mottar varene først og betaler senere.
  • Mange store innkjøp i løpet av en måned? Velg å delbetale fakturaen.
  • Det er enkelt: Når du handler i en butikk eller nettbutikk som tilbyr Collector Banks fakturatjeneste som betalingsmulighet velger du faktura. Deretter fyller du ut din kontaktinformasjon og får varen sendt hjem til deg. Fakturaen får du i pakken, i ett brev fra oss eller via e-post.

Delbetaling

Delbetaling er en enkel måte å fordele kostnaden av et kjøp i mindre summer. 

Når du mottar fakturaen fra Collector Bank kan du selv velge å betale beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre summer per måned. Det laveste beløpet for innbetaling fremgår av fakturaen din.

Du kan deretter velge om du skal fortsette å betale delsummer hver måned eller betale inn hele den resterende summen. Du kan alltid delbetale fakturaene dine i opp til 12 måneder.