Faktura fra Collector Bank

Har du fått en faktura fra Collector Bank? Har du mistet fakturaen eller lurer du på hvor mye som gjenstår å betale? Her hjelper vi deg med å finne frem blant de vanligste spørsmålene vi får rundt våre fakturaer, enten du har handlet på nettet eller i butikk.

Fakturaer for e-handel

Logg inn på mine sider for å se fakturaene dine fra netthandel

Logg inn 

Spørsmål og svar

Les spørsmål og svar, eller still oss et spørsmål i vårt forum

Til forum 

Vanlige spørsmål om faktura

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på Collector Bank med dine spørsmål. Ring kundeservice på +47 22 41 14 55. Du kan også sende en e-post til contactcenter@collectorbank.no

Så lenge fakturaens forfallsdato ikke er passert finner du den på Mine sider. Har fakturaen derimot allerede forfalt kontakter du oss så kan vi sende deg fakturaen på nytt. Kontakt oss på telefon: +47 22 41 14 55 eller e-post: contactcenter@collectorbank.no

Dersom du kontakter oss innen fakturaen forfaller kan vi vanligvis flytte forfallsdatoen opp til to uker. Logg inn på mine sider eller kontakt oss på +47 22 41 14 55 for å se om denne muligheten finnes. 

Dette kan bety at du enten allerede har gjort en innbetaling/delbetaling på fakturaen, eller at forfallsdatoen er passert. Det kan også være at fakturaen ikke har blitt opprettet ennå.

Dersom du har valgt å betale det minste beløpet for innbetaling på fakturaen så har du påbegynt en delbetaling med tilhørende renteavgifter. Har du tidligere hatt en rentefri betaling, men likevel fått renter betyr det at din innbetaling enten har vært for sen eller har uteblitt. 

Betale med faktura

Å betale med faktura når du handler på nettet er enkelt og sikkert ettersom du kan velge å betale først etter at du har mottatt varene. Dessuten kan du dele opp betalingen – praktisk dersom det har blitt flere store kjøp på en måned.

Fordeler med å betale med faktura:

  • Du slipper å finne frem betalingskortet eller kodebrikken din når du skal handle.
  • Fakturabetaling er enkelt og sikkert. Du behøver ikke å oppgi dine kredittkortopplysninger på nettet.
  • Du mottar varene først og betaler senere.
  • Mange store innkjøp i løpet av en måned? Velg å delbetale fakturaen.
  • Det er enkelt: Når du handler i en butikk eller nettbutikk som tilbyr Collector Banks fakturatjeneste som betalingsmulighet velger du faktura. Deretter fyller du ut din kontaktinformasjon og får varen sendt hjem til deg. Fakturaen får du i pakken, i ett brev fra oss eller via e-post.

Delbetaling

Delbetaling er en enkel måte å fordele kostnaden av et kjøp i mindre summer. 

Når du mottar fakturaen fra Collector Bank kan du selv velge å betale beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre summer per måned. Det laveste beløpet for innbetaling fremgår av fakturaen din.

Du kan deretter velge om du skal fortsette å betale delsummer hver måned eller betale inn hele den resterende summen. Du kan alltid delbetale fakturaene dine i opp til 12 måneder.