Collector Bank hjelper forhandlerne med å overleve Black Friday – gir spesialdesignet spa-eske

Collector Bank hjelper forhandlerne med å overleve Black Friday – gir spesialdesignet spa-eske

Flere nettforhandlere og butikker får i disse dager en spesialdesignet «restitusjonspakke etter Black Friday-rushet». Avsender er Collector Bank, en av Nordens ledende leverandører av betalingsløsninger.

White Friday BoxEsken som blant annet inneholder detox-maske, duftlys og beroligende urtete, sendes ut for å gi forhandlerne en mulighet til å hente seg inn igjen etter en av de tøffeste dagene i året. Samtidig vil Collector gjøre kundene oppmerksomme på at de står klar til å hjelpe med de utfordringene som kan oppstå på en såpass hektisk handelsdag.

- Vi jobber tett på kundene våre innenfor handel og vet att det er høyt tempo og intensivt både før, under og etter Black Friday. Vi er selvsagt tilgjengelige og bakker opp også resten av året, men vil gi dem litt ekstra støtte, slik at de får maksimalt ut av årets kanskje beste salgsdag, sier Mikael Anstrin, som er sjef for forretningsområdet Payments i Collector Bank.

I 2017 sendte Collector ut svarte esker preppet med opplading til Black Friday, med produkter som «Kraftsaft», «Skjør-Bugg» og «Spinner-vinner». I år har man i stedet for opplading fokusert på nedgiring og tiden etter Black Friday. Idéen og gjennomføringen kommer fra Collector selv.

- Vi har mange medarbeidere som selv har bakgrunn fra detaljhandelen og som er klar over at kjøret ikke er slutt bare fordi Black Friday er over. Med en restitusjonspakke får man mulighet til å lade opp og hente seg inn igjen før julehandelen. Men først og fremst ser vi det som en morsom måte å vise kundene at vi bryr oss på, avslutter Mikael Anstrin.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Steffan Berg, Head of Sales Payments, Collector Bank Norge
epost: steffan.berg@collectorbank.no
tlf:  +47 408 05 207