Nå kan du kjøpe togbilletter med vår betalingsløsning

NSB har valgt betalingsløsningen til Collector Bank. Den er enkel, stabil og tilpasset NSB sine behov. På sikt skal betalingsløsningen omfatte all kollektivtrafikk, inkludert ferjer. Allerede nå gjelder den for tog og buss.

tåg

Collector Bank er svært stolte over å være leverandør til NSB. Hele 8,5 millioner billett-transaksjoner vil skje via vår betalingsløsning hvert år.

Billettsalget håndteres av statlige Entur AS, som på sikt vil håndtere all kollektivtrafikk i Norge. Dette innebærer at billetter hos nye jernbaneselskaper, ferjetrafikk og andre transportformer vil gå gjennom vårt system.

-Entur valgte Collector Bank fordi vi har et stabilt system med alle betalingsformer, flere integreringsmuligheter og ikke minst en god brukeropplevelse, forteller Kim Aasheim, Head of Sales, Payments i Collector Bank. Dessuten er vårt kontinuerlige arbeid med utvikling en stor fordel når Entur utvider med større billettvolumer og når forutsetningene endrer seg, legger han til.

Les mer om betalningsløsninger fra Collector her