Slik kan du spare penger ved å samle lånene dine

Sitter du på smålån og kreditter fra flere ulike långivere? Da kan du spare tusenlapper ved å samle alle lån i ett. Dessuten kan du få bedre vilkår og slipper å styre med mange ulike fakturaer.

Å ha flere lån og kreditter kan være ganske kostbar affære. Smålån har ofte høye renter som i det lange løp betyr at du betaler mer enn du behøver. Jo flere lån og kreditter du har, jo flere faktureringskostnader må du også betale. Selv om det kan høres ut som små summer i sammenhengen vil de over tid utgjøre en god del mer enn de hadde behøvd å gjøre.

Ved å samle alle lån og kreditter i ett enkelt privatlån med lavere rente og lengre løpetid kan du dermed spare mye penger som du kan bruke til noe annet morsommere.

Bør jeg samle mine lån og kreditter?

For å finne ut om du kan spare penger ved å samle lånene dine bør du regne sammen de lånene og kredittene du har i dag. Det kan være alt fra billån og andre små lån til nedbetalinger på konsumvarer og kreditt. Gå gjennom rentene på de ulike lånene, og alle avgifter som tilkommer, for å skape deg et bilde av din totale gjeld og din nåværende månedskostnad.

Nå vet du hvordan situasjonen ser ut og har et godt utgangspunkt for å finne ut om du kan forbedre vilkårene og redusere den månedlige kostnaden.

Søk om privatlån for å samle lånene dine

Når du søker om et nytt lån vil du at det skal dekke den totale summen av dine eksisterende lån og kreditter, slik at du kan bruke ditt nye lån for å betale ned de gamle. På denne måten trenger du bare å fokusere på å betale én faktura i måneden i stedet for flere.

Med Collectorlånet kan du låne opp til 250 000 kr med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Vilkårene er individuelle og renten settes basert på dine forutsetninger.

Her kan du søke om Collectors privatlån for å samle smålån og kreditter.