Liza Nyberg – ny adm. dir. for Collector

Collectors styre utnevnte i dag Liza Nyberg til ny administrerende direktør i Collector AB (publ) og Collector Bank AB.

Liza Nyberg har siden 2014 vært adm. dir. for Landshypotek Bank AB, Sveriges niende største bank, der hun har drevet et fremgangsrikt forandringsarbeid med digitalisering og utvidet produkttilbud som topp prioritet.

”Det kjennes utrolig bra å ha funnet en administrerende direktør som Liza! Hun kombinerer en sterk entreprenøriell drive med erfaring, ferdigheter og forståelse av bankvirksomhet og det regelverket som gjelder for virksomheten. I tidligere oppdrag, herunder som administrerende direktør for programvarebedriften Emric, SkandiaMäklarna og Danske Banks boliglånsavdeling, har hun vist en sterk evne til å kunne styre vekst og endring. Liza er en drømmerekruttering som vil lede Collector med fortsatt utvikling og vekst som det viktigste målet. "
Lena Apler, Gründer og konstituert adm. dir. for Collector.

”Når jeg fikk tilbudet om å bli adm. dir. i ett av Sveriges mest spennende selskaper var det en selvfølge å takke ja, til tross for at jeg har en veldig stimulerende jobb i dag. Å ta over lederskapet i et så fremgangsrikt selskap, som også er Nordens ledende digitale nisjebank, er uimotståelig. Jeg er imponert over hva de har oppnådd så langt, og vil gi alt for å fortsette suksessreisen i den samme gode ånd."
Liza Nyberg, påtroppende konsernsjef Collector

Liza er ventet å gå inn tjenesten i løpet av høsten 2017, dog senest 1. november.