Kunnskapsbank

Her har vi samlet alle artikler om tips for hvordan du kan forbedre din virksomhet på det voksende markedet.

E-handel

jul

De 7 viktigste digitale trendene å holde øye med for B2B-bedrifter

E-handel mellom bedrifter gjennomgår nå en stor forandring og i løpet av noen år beregnes den å omsette for 10 ganger så mye som e-handel på forbrukersiden.

Les mer
jul

Blivakker – en pen suksesshistorie

Det har vært en sammenhengende vekst siden Brandsdal Group startet opp Blivakker.no i 2009.

Les mer
jul

En fornøyd kunde er en bra kunde

Hva skal til for at en kunde handler hos deg igjen og igjen og igjen? Vi spurte en som lykkes med akkurat det.

Les mer
jul

Maksimer julehandelen – 11 tips

Klar for årets mest hektiske og beste handelsperiode? Her er Collector Banks tips for å maksimere julehandelen i din butikk.

Les mer
case

Smarte tips til økt kundelojalitet

Adam Jonsson har lang erfaring innenfor e-handel, og har tidligere jobbet i selskaper som Fyndiq, Tretti og Furniturebox. Så hva gjør de beste e-handel selskapene er riktig når det gjelder kundelojalitet? Her er Adams beste tips.

Les mer
case

7 ting å tenke på ved valg av betalingsløsning

Som e-handler står man overfor mange valg i utformingen av sin e-handel. I dette whitepaperet kan du lese om 7 viktige ting å tenke over.

Les mer
case

10 ting å tenke på når du velger e-handelsplattform

Å velge e-handelsplattform er vanskelig av mange grunner. Det handler om komplekse systemer i et marked som utvikles ekstremt raskt. Dessuten er utvalget av systemer overraskende stort.

Les mer
case

Forbrukerens betalingsreise

For å forstå kundevennlighet ut fra et brukerperspektiv, må innsikten komme fra forbrukerstudier. Det er først da vi på alvor kan starte arbeidet med kundevennlighet og å tilby kunden (forbrukeren) overlegne betalingsløsninger.

Les mer

Factoring

case

Slik gjør du kredittsalgene om til kontanter

Hvorfor la tilgangen til virksomhetens likvider styre dine valg og muligheter? Veien fra kundefordringer til kontanter er kortere enn du tror.

Les mer
case

Slik lykkes du med å nå dine mål i 2017

Collector Bank har lang erfaring med å utvikle factoringløsninger, og jobber for at selskaper skal kunne vokse gjennom å frigjøre likviditet.

Les mer
case

– Konkursboet var på nippet til å slakte hele fabrikken

Lokalt engasjement, dugnadsånd og smart bruk av factoringtjenester sikret nytt liv for den ærverdige hjørnesteinsbedriften Hellefoss i Hokksund.

Les mer
case

– Suksess fra dag én!

Handelshuset Brandr Gruppen AS har i løpet av noen få år forsynt seg med en stadig større markedsandel innenfor det tøffe segmentet for profileringsprodukter. Suksessen var alt annet enn opplagt.

Les mer