Kunnskapsbank

Her har vi samlet alle artikler om tips for hvordan du kan forbedre din virksomhet på det voksende markedet.

E-handel

Analysere Kundedata

case" />

Del 1: Analysér kundedataene dine og handle deretter

Hva er det som skiller de mest fremgangsrike e-handlerne fra de som ikke lykkes hele veien? Mange tror at det er nok å samle inn og analysere data for å bli fremgangsrik – men det er bare en del av sannheten.

Les mer
case

Del 2: 7 steg til å jobbe effektivt med kundedata

Du som driver e-handel har sannsynligvis allerede i dag tilgang til en stor mengde kundedata. I denne artikkelen forklarer Adam Jonsson, produktsjef hos Collector Bank, hvordan du kan gjøre bedre forretninger gjennom analyse og implementering.

Les mer

 

 

jul

Disse har knekt koden for å tjene penger på nett

Mange forsøker, men det er definitivt ikke alle som lykkes med netthandel. Her deler tre erfarne e-handelssjefer sine beste tips.

Les mer
jul

De 7 viktigste digitale trendene å holde øye med for B2B-bedrifter

E-handel mellom bedrifter gjennomgår nå en stor forandring og i løpet av noen år beregnes den å omsette for 10 ganger så mye som e-handel på forbrukersiden.

Les mer
jul

Blivakker – en pen suksesshistorie

Det har vært en sammenhengende vekst siden Brandsdal Group startet opp Blivakker.no i 2009.

Les mer
jul

En fornøyd kunde er en bra kunde

Hva skal til for at en kunde handler hos deg igjen og igjen og igjen? Vi spurte en som lykkes med akkurat det.

Les mer
jul

Maksimer julehandelen – 11 tips

Klar for årets mest hektiske og beste handelsperiode? Her er Collector Banks tips for å maksimere julehandelen i din butikk.

Les mer
case

Smarte tips til økt kundelojalitet

Adam Jonsson har lang erfaring innenfor e-handel, og har tidligere jobbet i selskaper som Fyndiq, Tretti og Furniturebox. Så hva gjør de beste e-handel selskapene er riktig når det gjelder kundelojalitet? Her er Adams beste tips.

Les mer
case

7 ting å tenke på ved valg av betalingsløsning

Som e-handler står man overfor mange valg i utformingen av sin e-handel. I dette whitepaperet kan du lese om 7 viktige ting å tenke over.

Les mer
case

10 ting å tenke på når du velger e-handelsplattform

Å velge e-handelsplattform er vanskelig av mange grunner. Det handler om komplekse systemer i et marked som utvikles ekstremt raskt. Dessuten er utvalget av systemer overraskende stort.

Les mer
case

Forbrukerens betalingsreise

For å forstå kundevennlighet ut fra et brukerperspektiv, må innsikten komme fra forbrukerstudier. Det er først da vi på alvor kan starte arbeidet med kundevennlighet og å tilby kunden (forbrukeren) overlegne betalingsløsninger.

Les mer

Factoring

case

– Suksess fra dag én!

Handelshuset Brandr Gruppen AS har i løpet av noen få år forsynt seg med en stadig større markedsandel innenfor det tøffe segmentet for profileringsprodukter. Suksessen var alt annet enn opplagt.

Les mer
case

– Konkursboet var på nippet til å slakte hele fabrikken

Lokalt engasjement, dugnadsånd og smart bruk av factoringtjenester sikret nytt liv for den ærverdige hjørnesteinsbedriften Hellefoss i Hokksund.

Les mer
case

Slik gikk det med norsk eksport i 2015

Rundt 12.000 norske selskaper eksporterer jevnlig varer og tjenester til utlandet, ifølge en analyse BI har utført for Innovasjon Norge.

Les mer
case

Kundecase Multi Vedlikehold

I 2012 var Multi Vedlikeholds regnskapstall alt annet enn friske og bugnende. Egenkapitalen var langt på vei tapt og resultatet før skatt nærmet seg et underskudd på 30 millioner.

Les mer
case

Slik lykkes du med å nå dine mål i 2017

Collector Bank har lang erfaring med å utvikle factoringløsninger, og jobber for at selskaper skal kunne vokse gjennom å frigjøre likviditet.

Les mer
case

Verden bør velge Norge og norske løsninger

Norge har tapt svimlende 300 milliarder kroner i eksportinntekter, skatter og avgifter siden 2014, men det er absolutt mulig å snu den svake trenden, ifølge Innovasjon Norge.

Les mer
case

Slik gjør du kredittsalgene om til kontanter

Hvorfor la tilgangen til virksomhetens likvider styre dine valg og muligheter? Veien fra kundefordringer til kontanter er kortere enn du tror.

Les mer
case

Kundecase Top Temp

Bemanningsbransjen er på mange måter en temperaturmåler for norsk økonomi. I nedgangstider, som vi opplevde med stupet i oljeprisen, er kutt i innleid bemanning og rekrutteringsstans noe av det første selskapene foretar seg.

Les mer
case

”Cash is king: Derfor bør du selge fakturaene dine”

Når en bank kjøper kundefakturaene dine får du pengene på konto med en gang – og slipper å bruke tid på administrasjon. I tillegg kan du få bedre låne- pg leverandørbetingelser.

Les mer
case

Laveste handelsoverskudd for Norge siden 1990-tallet

I 2016 ble det norske handelsoverskuddet barbert med nesten 40 prosent – til det laveste nivået siden 1999.

Les mer
case

Kan factoring gi mer avanserte internettløsninger?

Factoringtjenester fra Collector Bank ble en vekstfaktor for den Oslobaserte bedriften Oxx, som derigjennom kan håndtere store utgifter og samtidig gi kundene lang betalingsfrist.

Les mer
case

Slik forbedrer du kontantstrømmen – 7 tips til deg som driver bedrift

Trimmet varelager, fakturakjøp og korte kredittider. Vi har snakket med Lena Sörell, ansvarlig for opplæring av revisjonskonsulenter hos det svenske selskapet Björn Lundén Information, om hvordan man kan forbedre bedriftens kontantstrøm.

Les mer