Hero image

Bedriftslån

Finansiering som skaper muligheter for bedrifter

Med Collector Bank får du ikke bare en finansieringsløsning som muliggjør investeringer, oppkjøp og god likviditet, men også en naturlig forretningspartner som kjenner og forstår virksomheten din.

Våre ulike typer finansieringsløsninger og lån for bedrifter


Som kunde i Collector Bank kan du føle deg trygg på at vi finner riktig finansiering for akkurat din bedrift.


Oppkjøpsfinansiering

Mange av kundene våre har behov for løsninger som utfordrer tradisjonelle synsmåter. Kontakt oss hvis du trenger finansiering i forbindelse med oppkjøp av aksjeselskap eller andre virksomheter. Vi har lang erfaring med å jobbe med komplekse oppdrag og tenke utenfor boksen.


Revolverende kreditt

Har du behov for å balansere sesongmessige svingninger i salget, styrke likviditeten i en begrenset periode eller finansiere et større prosjekt? Da kan en revolverende kredittordning være en løsning for å skape økonomisk trygghet og handlingsrom.


Lagerfinansiering

For produsenter eller forhandlere med lagerbinding kan lagerfinansiering være et utmerket supplement til factoring. Det er en effektiv metode for å optimere arbeidskapitalen og passer spesielt godt for bedrifter som trenger en tilpasset løsning for lageroppbygningen.


Kundetilpassede finansieringsløsninger

Mange av kundene våre etterspør opplegg som vanlige banker ikke har løsninger for. Det kan for eksempel handle om ordrefinansiering, objektfinansiering eller lån for bedrifter der sikkerheten ligger i andre typer midler enn de tradisjonelle. Vår produktutvikling er forretningsnær, agil og behovstilpasset ut fra det moderne informasjonssamfunnets forutsetninger.

Forretningspartner som skaper forutsetninger for lønnsomhet og vekst


Uansett om du trenger å gjøre en større investering, ekspandere mot nye markeder, styrke likviditeten eller satse på vekst, finner du i oss en stabil og kunnskapsrik partner. Collector Bank har lang erfaring med å hjelpe bedrifter i Norden og Europa med virksomhet innenfor ulike bransjer, fra eksporterende industriselskaper til PE-selskaper med fokus på oppkjøp.

 


Bedriftslån


Med Collectors ulike finansieringsløsninger kan bedrifter muliggjøre investeringer og oppkjøp eller styrke likviditeten.

JEG VIL VITE MER

 

Kontakt oss om bedriftsfinansiering

Kontakt oss direkte

Eirik Stokmo
Eirik Stokmo Head of Business Development
Telefon:
+47 93 48 01 36
Epost:
eirik.stokmo@collectorbank.no
Vishu Kumar
Vishu Kumar Team Leader Corporate Sales
Telefon:
+47 93 03 74 01
Epost:
vishu.kumar@collectorbank.no
Ann-Christin Carlsen
Ann-Christin Carlsen Client Executive
Telefon:
+47 93 22 13 35
Epost:
ann-christin.carlsen@collectorbank.no
Pål Mitsem
Pål Mitsem Client Executive
Telefon:
+47 975 20 611
Epost:
pal.mitsem@collectorbank.no
Odd Solheim
Odd Solheim Senior Client Executive
Telefon:
+47 982 06 385
Epost:
odd.solheim@collectorbank.no
Øystein Kroken
Øystein Kroken Senior Client Executive
Telefon:
+47 916 35 739
Epost:
oystein.kroken@collectorbank.no