Bedriftsfinansiering

Alle bransjer er ulike. Vi vil være en del av din.

Samarbeid for felles fremgang

I dag må bankene jobbe for sine kunder og for å skape fremgang for dem. Uansett hvilket stadium av virksomheten du befinner deg i kan Collector skape løsninger som hjelper deg med å øke veksten din. Vi har dyktige rådgivere som ved å kombinere trendanalyse med datadrevne innsikter kan gi råd tilpasset din virksomhet.

Factoring

I motsetning til tidligere er factoring et moderne, forretningsfremmende verktøy for en CFO som vil styre veksten sin etter dagens gjeldende økonomiske forhold. Kanskje ønsker du å forbedre kontantstrømmen med raskere betalinger, outsource faktureringen, tilby kundene ulike betalingstider eller balansere sesong varierende salg? Med Collectors factoringløsninger kan du velge mellom å selge din faktura eller å belåne den.

Vi tilbyr fakturakjøp i hele det nordiske markedet og kan administrere eksportfakturaer verden over.

Les mer om factoring

Ordrefinansiering

Å handle kan også øke kontantstrømmen. Med ordrefinansiering kan du som er factoringkunde få mulighet til å finansiere kjøp og investeringer i forbindelse med nye ordrer og prosjekter.

Gjennom å benytte ordrefinansiering i perioder kan du forbedre dine nøkkeltall.

Les mer om ordrefinansiering

Interessert?

La oss fortelle mer om hvordan vi kan skreddersy en løsning for akkurat deg og ditt selskap. Fyll i skjemaet under så tar en av våre produkteksperter kontakt med deg.

  • Obligatorisk felt
  • Obligatorisk felt
  • Obligatorisk felt
  • Ikke gyldig telefonnummer
  • Obligatorisk felt
  • Ikke gyldig e-postadresse
Takk! Noe gikk feil!