Betalingsløsninger for e-handel og butikk

Med faktura og delbetaling kan du tilby kundene dine større fleksibilitet i betalingsøyeblikket. Det øker sjansen til flere vellykkede kjøp og mer fornøyde kunder.

Hvorfor Collector?

Vi forstår kundenes behov

Det blir stadig viktigere å forstå kundens behov og tilpasse tilbudene i forhold til dette. Collector er et fleksibelt og dynamisk selskap med lang erfaring. Dette betyr at vi kan fokusere på kundenes individuelle behov og raskt implementere tilpassede løsninger uavhengig av om det er en tradisjonell butikk eller en nettbutikk.

En leverandør – en integrasjon – flere markeder

Våre betalingsløsninger gjør at du kan tilby dine kunder fakturabetaling og mulighet for delbetaling med samme integrasjon i både Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Markedets lengste betalingsfrist - opp til 60 dager med faktura

Dine kunder får opp til 60 dagers rentefri betalingsfrist. Kunden behøver derfor ikke tenke på hvilke fakturaer som forfaller i midten av måneden.

Redusert risiko for at handelen avbrytes

Når kundene slipper å benytte kredittkort eller BankID for å handle, reduseres også terskelen for å gjennomføre et kjøp. Med Collectors fakturaløsning trenger kundene kun å oppgi kontaktinformasjon.

Kundevennlige betalingsmåter

Med Collectors løsninger gir du dine kunder en positiv opplevelse når de handler i din butikk eller nettbutikk. Fornøyde kunder er verdifulle, og vi kan tilby en kundevennlig prosess fra kjøp til eventuell betalingspåminnelse.

Flerspråklig kundeservice

Vi har en dedikert, flerspråklig og personlig kundeservice med spesialkompetanse innenfor detalj- og e-handel. Kundeservice er åpen for deg og dine kunder på hverdager fra kl. 08–20, lørdager 10–16 og søndager 10–15.

Moderne teknikk gir sømløs integrasjon

Vi benytter de til enhver tid mest moderne teknologiene og utviklingsverktøyene. Vår plattform er basert på åpne standarder for å forenkle integreringen mot andre systemer. Våre betalingsløsninger er eksempelvis utviklet i Microsoft .NET 4.0, mens integrasjonen skjer via webtjenester som er utviklet i Windows Communication Foundation (WCF).

Tilpassede løsninger

Vi har tett dialog med hver enkelt kunde for å bli kjent med selskapets prosesser og får kunnskap om sluttkundenes adferd. Våre kundevennlige betalingsløsninger hjelper bedrifter til å øke salget, samtidig som lojaliteten i kundegruppen blir bedre. Collector kan også tilby en helhetsløsning som inkluderer alt fra lån og andre typer finansiering, til cobrandede kredittkort. Få andre aktører har samme brede tilbud.

Teknologi som muliggjør handel

Grensen mellom fysisk og digital handel er blitt mindre tydelig. Hvordan skal vi eksempelvis kategorisere et kjøp hvor kunden befinner seg i en fysisk butikk, men betaler med mobilen? Vi pleier å si at handel er handel, og netthandel jo egentlig bare en ny måte å presentere produkter og ta betalt på. I Collector ser vi på teknologi som et redskap for handel, uavhengig av hvor den finner sted. Vårt fokus handler alltid om å forstå kundenes behov og deretter benytte oss av teknologi for å utvikle riktige verktøy. Uten vår erfaring og kunnskap om kundenes behov blir selv ledende it-teknologi verdiløs.

Kunnskapsbank

Her har vi samlet alle artikler om tips for hvordan du kan forbedre din virksomhet på det voksende markedet.

Til Kunnskapsbank

Handle via mobilen

Smartmobiler og nettbrett utgjør en stadig større andel av nordmenns nettbruk, i tillegg påvirker det vår forbrukeratferd. Collectors løsninger bygger på åpne API-grensesnitt som integreres med kundens forretningsløsning, hjemmeside eller app. Det gjør at du som kunde kan utnytte våre tjenester uansett hvilken kanal som benyttes. I dag er det mange som benytter mobilen til å sjekke tilbud på nett, men velger å sette seg foran pc-en når en handel skal gjennomføres. Mange synes at det er vanskelig å gjennomføre selve betalingen på en liten skjerm. Her kan implementering av Collectors fakturabetalingstilbud være et viktig supplement som skaper trygghet for kunden.

Ønsker du at vi kontakter deg og din bedrift?

Vil du vite mer om våre betalingsløsninger? Fyll inn din kontaktinformasjon så kontakter en av våre selgere deg så snart som mulig.

  • Obligatorisk felt
  • Ikke gyldig telefonnummer
  • Obligatorisk felt
  • Ikke gyldig epostadresse
Takk! Noe gikk galt!

Kontakt oss direkte

Kim Aasheim
Kim AasheimHead of Sales Payments Norway
Telefon:
 
+47 95 01 33 53
Epost:
 
kim.aasheim@collectorbank.no